Το περιεχόμενο του Blog αποτελεί πνευματική μου ιδιοκτησία και απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή του χωρίς την άδειά μου και την αναφορά του ονόματός μου.
Αν δω τίποτα στο wattpad θα κινήσω νομικές διαδικασίες.

Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018

κεφάλαιο 56-There will be sex


Κεφάλαιο 56

Η επιστροφή στο Σικάγο ήταν η πιο θλιβερή διαδρομή που είχαν κάνει ποτέ οι δύο φίλες. Λίγα λόγια ειπώθηκαν, πολλά δάκρυα κύλησαν και ανακούφιση καμία. Η Ντάνι προσπάθησε να αλαφρύνει λίγο την κατάσταση, βάζοντας μουσική αλλά η Μπριάνα έκλεισε το ραδιόφωνο αμίλητη.
«Κοιμήσου και θα μιλήσουμε αύριο» είπε η Ντάνι ενώ αγκάλιαζε σφικτά τη φίλη της την ώρα που την άφηνε έξω από το σπίτι της. Η Μπριάνα έγνεψε απλά και πήρε την τσάντα της από το πορτ μπαγκάζ. Έπρεπε να κάνει ένα σωρό πράγματα στο σπίτι. Αύριο είχε να πάει στη δουλειά και έπρεπε να κάνει μπάνιο, να μαγειρέψει, να συγυρίσει το σπίτι. Την ηρεμούσε κάπως να σκέφτεται την καθημερινότητα. Αν σκεφτόταν κάτι άλλο ίσως γλύτωνε από τις εφιαλτικές σκέψεις που τη βασάνιζαν.
Έκανε ένα ντους και έπεσε αποκαμωμένη στον καναπέ. Δεν πίστευε όσα είχαν συμβεί. Ήταν η πιο θλιβερή κατάληξη σε μια όμορφη σχέση, αλλά τουλάχιστον ένιωθε μέσα της ότι είχε κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε.  Το είχε φτάσει μέχρι τέλους. Τον βρήκε. Ήταν ζωντανός και υγιής. Αυτό είχε σημασία. Σωστά; Αυτός ήταν ο λόγος που τον έψαξε. Αφού ήθελε να ηρεμήσει, έπρεπε να τον αφήσει να το κάνει. Δεν ήταν υποχρεωμένος να αλλάξει τις αποφάσεις του για χάρη της.
«Άνοιξε!» άκουσε ξαφνικά την πόρτα να χτυπάει και η καρδιά της σταμάτησε. Η φωνή ήταν γυναικεία, συνειδητοποίησε με απογοήτευση. Κοίταξε από το ματάκι. Ήταν η μητέρα του Κίραν. Τι στο καλό; Πότε θα ξέμπλεξε με αυτή την οικογένεια;
«Τι έγινε πάλι;» ρώτησε χωρίς περιστροφές μόλις άνοιξε. Αυτή τη φορά δεν άφησε τη γυναίκα να μπει μέσα.
«Πού ήσουν τόσες μέρες;» μπήκε αμέσως στο ψητό η μητέρα του. Δεν έδειχνε ούτε στο ελάχιστο να ανησυχεί για το γιο της. Ήταν ντυμένη πάλι με ένα ταγέρ και μακρύ καστόρινο παλτό. Βαμμένη και χτενισμένη στην τρίχα. Και το πρόσωπο ανέκφραστο. Καμία ένδειξη ανησυχίας. Μόνο θυμού.
«Είχα επισκεφτεί τους γονείς μου» απάντησε η Μπριάνα γρήγορα και με πειστικότητα. Η γυναίκα απέναντί της έμεινε ασάλευτη. Δεν ήταν έτοιμη για τόσο αφοπλιστική απάντηση.
«Είσαι σίγουρη; Το ξέρεις ότι έχω βάλει και σε παρακολουθούν;» ρώτησε η κυρία Γουέστμπρουκ. Η Μπριάνα σκέφτηκε γρήγορα. Αν την παρακολουθούσαν θα ήξεραν πού είχε πάει και θα είχαν βρει τον Κίραν. Μάλλον παρακολουθούσαν μόνο το αν φεύγει και πότε.
«Είμαι σίγουρη. Θέλετε να πάρω τη μαμά μου να σας πει τι μου έφτιαξε για πρωινό σήμερα;» απάντησε με ειρωνεία η Μπριάνα. «Σας παρακαλώ να μου αδειάσετε τη γωνιά. Το δράμα σας δε με αφορά» συνέχισε αποφασισμένη να ξεφορτωθεί την ανεπιθύμητη καλεσμένη πριν ξεσπάσει σε κλάματα.
«Ακόμα δεν έχουμε νέα. Δε σε νοιάζει καθόλου;» προσπάθησε η γυναίκα να την εμπλέξει συναισθηματικά, αλλά η Μπριάνα δεν ενέδωσε.
«Εσάς σας νοιάζει;» γέλασε με το «ενδιαφέρον» της μητέρας του. «Σας νοιάζει αν είναι καλά ή αν θα γυρίσει για να συνεχίσει να ζει στο ψέμα που του ετοιμάσατε; Σας παρακαλώ, φύγετε. Θα καλέσω την αστυνομία. Η παρουσία σας εδώ καταντάει σχεδόν απειλητική!» ύψωσε τον τόνο της φωνής της. Η κυρία Γουέστμπρουκ κλονίστηκε και έκανε ένα βήμα πίσω.
«Ποτέ δε σε ενέκρινα ως σύντροφό του και δε θα το κάνω ποτέ. Ο Κίραν αξίζει κάτι καλύτερο» έχυσε το δηλητήριό της, λίγο πριν η Μπριάνα κλείσει την πόρτα με φόρα στα μούτρα της. Αυτή η οικογένεια ήταν πραγματικά άρρωστη.
Κοίταξε από το παράθυρο και είδε μια λιμουζίνα να παίρνει τη μητέρα του Κίραν. Τότε μόνο, ηρέμησε κάπως και επέστρεψε στον καναπέ αφού  σέρβιρε στον εαυτό της ένα ποτήρι κρασί. Το είχε ανάγκη.
Έβαλε λίγη μουσική και χάζεψε λίγο τηλεόραση χωρίς να μπορεί να συγκεντρωθεί φυσικά. Το κινητό της δεν είχε χτυπήσει. Δεν είχε κάποιο μήνυμα. Κανείς δεν την είχε ψάξει. Κανείς δεν την είχε αναζητήσει. Ξαφνικά ένιωσε πολύ μόνη.
Είχε αποκοιμηθεί μερικές ώρες όταν άκουσε την πόρτα της να χτυπάει ξανά. Αυτή τη φορά πιο βίαια.  Φοβήθηκε πραγματικά. Πλησίασε στην πόρτα για να δει ποιος είναι και άνοιξε ενστικτωδώς αμέσως.
«Πώς με βρήκες;» ψέλλισε σοκαρισμένη, ανίκανη να πιστέψει το θέαμα μπροστά της.
«Η Ντάνι» απάντησε ξέπνοα ο Κίραν και όρμησε πάνω της.
2 σχόλια: