Το περιεχόμενο του Blog αποτελεί πνευματική μου ιδιοκτησία και απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή του χωρίς την άδειά μου και την αναφορά του ονόματός μου.
Αν δω τίποτα στο wattpad θα κινήσω νομικές διαδικασίες.

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Κεφάλαιο 38-δωρεάν mb και μηνύματα

38

«Τι ακριβώς κάνουμε; Πίνουμε για να ξεχάσουμε;» γέλασε ο Μπιλ, ο οποίος διασκέδαζε με τα νεύρα της. Είχαν πιει ήδη από δύο κοκτέιλ με φρούτα και βότκα ο καθένας και η Λέξι κοιτούσε ξανά τον κατάλογο.
«Ναι, σιγά» είπε εκείνη αδιάφορα. «Πίνουμε για να διασκεδάσουμε» τον διόρθωσε. Κάθονταν σε ένα ωραίο μπαράκι μερικά χιλιόμετρα μακριά από γραφείο όπου δούλευε ο Μπιλ. Το μαγαζί ήταν γεμάτο και οι θαμώνες ήταν περίπου στην ηλικία τους. Η Λέξι πήγαινε συχνά εκεί με τον Μπιλ, γιατί η μουσική δεν έπαιζε πολύ δυνατά και μπορούσαν να μιλάνε άνετα.
«Δηλαδή θες να μου πεις ότι δε σε επηρέασε αυτό που σου είπε;» είπε ο Μπιλ φανερά δύσπιστος. Η Λέξι δεν απάντησε. «Δε γίνεται να μη σε επηρέασε» συνέχισε εκείνος να τη χτυπάει αλύπητα.
«Ο άνθρωπος είναι παίχτης» του είπε ήρεμα. «Από 16 χρονών χρησιμοποιεί τις γυναίκες κατά βούληση. Αυτό έκανε και απόψε. Ενώ ετοιμαζόταν να βγει με τη Λίσα, αποφάσισε να παίξει και μαζί μου».
«Μπορεί να του βγήκε αυθόρμητα» είπε ο Μπιλ χαμογελώντας σατανικά.
«Ήθελε να με αποσυντονίσει. Άκου με που σου λέω» του είπε με σιγουριά. «Δε με θέλει και δε με ήθελε ποτέ ουσιαστικά. Κάλυπτα κάποιες σεξουαλικές ανάγκες του. Ήταν έφηβος και ήμουν έφηβη. Οι ορμόνες μας έβραζαν. Τώρα είμαστε ώριμοι. Και ξέρουμε καλά και οι δύο ότι δεν υπάρχει πιθανότητα για κάτι άλλο».
«Πώς ήταν το σεξ;» τη ρώτησε ο Μπιλ απότομα και η Λέξι κόντεψε να πνιγεί με το ποτό της.
«Τι με ρωτάς;» τον μάλωσε, αλλά αυθόρμητα χαμογέλασε και ο Μπιλ το πρόσεξε.
«Εσύ χαμογελάς! Τόσο καλά;» της είπε και την τσίμπησε στο μάγουλο.
«Δεν πρόκειται να πω κουβέντα για το θέμα» ξεκαθάρισε, συνεχίζοντας να χαμογελάει. Πολύ, πολύ, πολύ καλό ήταν η απάντηση που θα έδινε αν μπορούσε να το φωνάξει. Σεξ που δεν ξαναβρήκε ποτέ με κανένα φίλο της.
«Και τώρα; Δε ζηλεύεις που είναι με τη μικρή; Δε θες να πάμε στα εγκαίνια και να την ξεμαλλιάσεις;» συνέχισε ο Μπιλ. Η Λέξι κούνησε το κεφάλι της παραιτημένη. Ωραίο φίλο είχε!
«Δεν είμαι τέτοια γυναίκα εγώ» του θύμισε. «Να είναι καλά και με όποια παρέα θέλει. Εγώ θέλω καλλιτεχνική ελευθερία. Αν δε με ενοχλεί στη δουλειά μπορεί να βγαίνει με όποια θέλει. Δεν έχουμε ερωτική σχέση».
«Άλλα λένε τα λόγια του» της θύμισε την τελευταία ατάκα του Νόα, αλλά η Λέξι δεν έδωσε σημασία. Ο Νόα έπαιζε μαζί της για να την μπερδέψει. Αν ενέδιδε, σίγουρα θα εκμεταλλευόταν την ευκαιρία για να την αποδυναμώσει.
«Νομίζω ότι θα το καταλάβαινα αν με ήθελε. Δεν με κοιτάει καν» του είπε με σιγουριά.
«Και πού το ξέρεις εσύ;» τη ρώτησε σοβαρός ο φίλος της.
«Γιατί τον παρατηρώ» είπε γρήγορα και μετά δαγκώθηκε. Πολύ αργά.
«Αρα σου αρέσει!» είπε θριαμβευτικά ο Μπιλ. Η Λέξι γέλασε. Είχε πιαστεί στη φάκα.
«Είσαι πολύ ρομαντικός. Κάναμε σεξ στα 16 και τώρα απλώς συνεργαζόμαστε. Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή έχει βγει με άλλη γυναίκα. Δε βλέπω πού κολλάω στην εικόνα» του είπε. Εννοούσε όσα έλεγε και τα πίστευε. Αυτό φυσικά δε σήμαινε ότι διασκέδαζε και με την αλήθεια.
«Αυτή η Λίσα είναι σαν ποντίκι. Την γκούγκλαρα» είπε ο Μπιλ. Η Λέξι χαμογέλασε με την αθωότητα του φίλου της. «Εσύ…» της είπε και την έδειξε με το δείχτη του «είσαι απίστευτη! Δεν υπάρχει άντρας που να μη σε κοιτάει, που να μη σε θέλει. Από το πανεπιστήμιο, σε θυμάμαι να περιφέρεσαι αδιάφορη και να σκορπάς θύματα γύρω σου».
«Κόψε κάτι» του είπε εκείνη γελώντας.
«Τι να κόψω; Είσαι απίστευτα όμορφη. Μπορώ να σου το λέω συνεχώς. Είναι αλήθεια. Αλλά ακόμα κι αν δεν είχες αυτά τα υπέροχα ξανθά μαλλιά, το θεϊκό κορμί και το πανέμορφο πρόσωπο με τα τέλεια χαρακτηριστικά, και πάλι θα ήσουν όμορφη. Γιατί είσαι αυθεντική, αστεία και δοτική. Και σου εγγυώμαι ότι αυτός ο ηλίθιος αυτή τη στιγμή είναι με την μικρή αλλά σκέφτεται εσένα» είπε με σιγουριά.
«Δε χρειάζομαι να τα ακούω αυτά. Δε νιώθω προδομένη» του είπε. Αλλά η αλήθεια ήταν ότι όταν τον άκουσε να βγαίνει από το γραφείο του για να φύγει, ένιωσε κάπως σαν να την εγκατέλειψε. Ήταν ένα ηλίθιο συναίσθημα, αλλά για κάποιο λόγο πίστευε ότι θα ακυρώσει την έξοδό του.

Η συζήτηση άλλαξε θέμα μετά από λίγο και μετά από μερικά σφηνάκια, κάλεσαν ένα ταξί και επέστρεψαν στο σπίτι της για να κοιμηθούν εκεί. Ο Μπιλ φόρεσε τις πιτζάμες του και ξάπλωσε στον καναπέ και εκείνη στο κρεβάτι με την πόρτα ανοιχτή για να μιλάνε. Ήταν πολύ τυχερή που τον είχε στη ζωή της. Ο Μπιλ την αγαπούσε ειλικρινά.
«Κάτι δονείται» άκουσε τον φίλο της μετά από λίγη ώρα να της λέει. Η Λέξι απόρησε. Είχε αφήσει το κινητό της στον πάγκο της κουζίνας. Σηκώθηκε ξυπόλυτη και πήγε να δει ποιος της είχε στείλει μήνυμα τόσο αργά.

Η Λέξι διάβασε το μήνυμα αλλά της πήρε μερικά δευτερόλεπτα να συνειδητοποιήσει τι διάβαζε. Το χέρι της κάλυψε το στόμα της από το σοκ. Ήταν εκείνος. Δεν είχε αποθηκεύσει το νούμερό του αλλά το ήξερε απέξω.
«Συνεχίζω να θέλω να σε κάνω να το βουλώσεις» της είχε γράψει. Έτσι απλά. Χωρίς σημεία στίξης, χωρίς εικονίτσες. Τίποτα. Πληκτρολόγησε την απάντησή της γρήγορα.
«Δε θα ξαναπώ κουβέντα αν είναι να γλιτώσω» του έγραψε, επιχειρώντας κάτι πιο ανάλαφρο. Τι έκανε; Φλέρταρε με τον εχθρό; Ο Μπιλ δε ρώτησε ποιος ήταν. Απλώς χαμογελούσε. Είναι δυνατόν ο φίλος της να είχε δίκιο; Ο Νόα τη σκεφτόταν ενώ ήταν σε ραντεβού με άλλη;
«Δεν πρόκειται να γλιτώσεις. Παίρνω πάντα αυτό που θέλω» της απάντησε άμεσα εκείνος.

Η Λέξι βούλιαξε στον καναπέ, δίπλα στον Μπιλ και ακούμπησε το κινητό μπροστά της. Δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Τι της είχε πει; Την ήθελε; Για πόσο; Τι σήμαινε αυτό για εκείνη; Εκείνη πώς ένιωθε; Το μυαλό της ταλανιζόταν από εκατοντάδες ερωτηματικά.
«Φέρνω το παγωτό» είπε απλά ο Μπιλ και σηκώθηκε.


8 σχόλια:

 1. Φανταστικός! Φανή

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Απλα ελιωσαα��
  Καλλιοπη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κι εγώ μαζί σας κορίτσια! Τέλειο!...
  Αγαπημένη μας συγγραφέα, είσαι απίστευτη! Δε σε χορταίνω!(Stavro)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αχ και βαχ. Μπραβο πολυ ρομαντικο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τωρα μαλιστα εισαι αντρας φιλε Νοα!!Αρκετα επαιξες με το κοριτσι.
  Ικαρ Μπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Παναγιτσα μου ανυπομωνω για το επομενοο κεφαλαιο��������
  Γωγω Τσ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή