Το περιεχόμενο του Blog αποτελεί πνευματική μου ιδιοκτησία και απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή του χωρίς την άδειά μου και την αναφορά του ονόματός μου.
Αν δω τίποτα στο wattpad θα κινήσω νομικές διαδικασίες.

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

κεφάλαιο 59- ο νόμος του Κουλόμπ "Κάθε σημειακό ηλεκτρικό φορτίο ασκεί δύναμη σε κάθε άλλο σημειακό ηλεκτρικό φορτίο. Το μέτρο της δύναμης είναι ανάλογο του γινομένου των φορτίων που αλληλεπιδρούν και αντίστροφα ανάλογο με το τετράγωνο της μεταξύ τους απόστασης"

‘Η έχει καταπιεί τη γλώσσα του ή πραγματικά δεν ενδιαφέρεται αν ζω ή αν πέθανα, σκέφτηκε η Βαλέρια μετά από μισή ωρίτσα. Είχε καθίσει άνετα σε μια πολυθρόνα απέναντί της και δεν είχε γυρίσει να την κοιτάξει ούτε ένα δευτερόλεπτο. Ούτε ένα!
Είχε στηρίξει τον μηρό του πάνω στον άλλο σε ένα σέξι σταυροπόδι που μόνο εκείνος μπορούσε να καταφέρει και έπινε κόκκινο  κρασί. Η στάση του σώματός του απέπνεε τόση άνεση και σιγουριά που ήταν λες και το σπίτι ήταν δικό του. Μα τι έκανε εκεί μέσα όμως; Πώς τους ήξερε; Ντρεπόταν να ρωτήσει την Εμμα αλλά κανείς δεν έδειξε να απορεί με την παρουσία του μεγιστάνα Ιαν Κάρτερ εκεί μέσα. Άρα τον ήξεραν όλοι και τον είχαν ξαναδεί.
«Χαίρομαι πολύ που ήρθες» επανέλαβε η Εμμα κοιτώντας τον Ιαν με λατρεία.
«Σου είχα πει ότι θα έρθω, απλά θα αργούσα» είπε εκείνος και της χάιδεψε τρυφερά τα μαλλιά. Ο Γκαμπριέλ είχε κοιμηθεί πριν από λίγη ώρα αφού απόλαυσε την φροντίδα του νονού του και έπαιξε με το παζλ που του είχε φέρει.
«Είσαι καλύτερα;» τον ρώτησε και η Κέλι στράφηκε προς την Βαλέρια για να  της εξηγήσει τι εννοούσε η Εμμα. Επιτέλους.
«Ο Ιαν πέρασε μια άσχημη πνευμονία και ήταν στο νοσοκομείο δέκα μέρες σχεδόν» της είπε και η Βαλέρια κοίταξε τον Ιαν με σμιγμένα φρύδια. Πνευμονία; Θεέ μου. Εκείνος φυσικά δε γύρισε καν. Πώς θα κατάφερνε να πνίξει την αγωνία της;
«Είμαι καλά, ναι» είπε ο Ιαν. «Να είναι καλά τα παιδιά» είπε στην Εμμα και έδειξε τον Σκωτ και τον Πωλ. Οι άντρες χαμογέλασαν ντροπαλά.
«Είναι χαρά μου να σε φροντίζω» γέλασε ο Σκωτ. «Είσαι φίλος μου τόσα χρόνια. Πώς είναι δυνατόν; Άσε που έχεις κάνει το νοσοκομείο χρυσό με τις δωρέες σου» συνέχισε να γελάει.
«Ο Σκωτ και ο Ιαν γνωρίστηκαν στην εφηβεία και είναι φίλοι από τότε» διευκρίνισε η Εμμα. Επιτέλους το παζλ ολοκληρωνόταν. «Ήταν φυσικό να τον κάνουμε νονό του μικρού και αποδείχτηκε ότι δεν κάναμε λάθος. Δεν υπάρχει πιο τυπικός και πιο ζεστός νονός από αυτόν. Έρχεται συχνά και το παιδί τον λατρεύει».
«Είμαι σίγουρη γι’ αυτό» είπε η Βαλέρια, αλλά μηχανικά. Όχι επειδή δεν το εννοούσε αλλά επειδή ήταν τόσες πολλές οι πληροφορίες που χρειαζόταν χρόνο να τις απορροφήσει.
Η παρέα συνέχιζε να μιλάει ζωηρά και ο Πωλ δεν ξεκολλούσε από δίπλα της. Όμως το μυαλό και το βλέμμα της Βαλέρια ήταν στραμμένο στον Ιαν. Στο υπέροχο σκούρο τζιν που φορούσε, το μαύρο πουκάμισο και τις δερμάτινες μπότες για τη μηχανή. Ήταν τόσο όμορφος που δεν μπορούσε να κοιτάξει αλλού. Εκείνος όμως δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. Την αγνοούσε επιδεικτικά. Η Βαλέρια δεν καταλάβαινε πώς μπορούσε να το κάνει αυτό μετά από όσα είχε πει. Του έριξε τη βόμβα κι εκείνος έδειχνε ήρεμος και συγκροτημένος λες και του είχε πει απλώς το όνομά της. Διάολε, είχε αποτύχει και αυτή η απόπειρα.
«Μου έχετε υποσχεθεί επιτραπέζιο» είπε η Κέλι και όλοι συμφώνησαν. Η Εμμα πήγε να δει τα επιτραπέζια και έφερε ένα παιχνίδι που δεν είχε ξαναπαίξει η Βαλέρια. Ήταν ένα παιχνίδι γνώσεων, στο οποίο έπρεπε για να βάλεις τρικλοποδιά στον άλλο παίκτη να του βάλεις μερικές δύσκολες αποστολές.
«Να χωριστούμε σε ομάδες γιατί είναι για τέσσερα άτομα» είπε η Εμμα και χωρίστηκαν σε 3 ομάδες. Ο Ιαν και ο Σκωτ μαζί, ο Πωλ και ο Τόνι μαζί και τα κορίτσια μαζί για να μη μείνει κάποιος μόνος. Κάθισαν όλοι γύρω από το τραπέζι και ξεκίνησαν να παίζουν. Στον τρίτο κιόλας γύρο είχε φανεί ότι ο Σκωτ και ο Ιαν έκαναν φοβερή ομάδα. Λίγο οι γνώσεις του Ιαν, λίγο οι αποστολές που σκαρφιζόταν ο Σκωτ, και είχαν προχωρήσει πολύ μπροστά.
«Να πάει ο Τόνι να φτιάξει κοκτέιλ για εμάς» είπαν τα κορίτσια, αναθέτοντας μια αποστολή που τις βόλευε κιόλας. Όλοι γέλασαν. Μετά από πέντε λεπτά έδωσαν συγχαρητήρια στον Τόνι για τα δροσερά ποτά που έφτιαξε. Στον επόμενο γύρο προηγήθηκαν ξανά ο Σκωτ και ο Ιαν. Η Βαλέρια διασκέδαζε ειλικρινά, παρόλη την παγερή αδιαφορία του Ιαν προς το μέρος της.
«Να μου δώσει η Βαλέρια το κινητό της για να βγούμε μια φορά» είπε δυνατά ο Πωλ και γέλασαν όλοι όταν ήρθε η σειρά του.
«Μα αυτό δεν είναι αποστολή!» διαμαρτυρήθηκε ευγενικά η Βαλέρια. Ο Ιαν κοιτούσε. Τώρα βρήκε; Αναρωτήθηκε η Βαλέρια. Τώρα που ήθελε να ανοίξει η γη να την καταπιεί;
«Είναι, είναι!» είπαν όλοι και συνέχισαν να γελάνε. Η Βαλέρια πήρε μια κάρτα από την τσάντα της και του την έδωσε ευγενικά παρόλο που δυσανασχετούσε από μέσα της. Πώς είχε μπλέξει έτσι; Παραδεχόταν όμως ότι η προσέγγιση του Πωλ ήταν πολύ ενδιαφέρουσα.
«Μην την πιέζετε την κοπέλα» είπε η Εμμα προσπαθώντας να βγάλει τη φίλη της από τη δύσκολη θέση. «Ίσως να την ενδιαφέρει ήδη κάποιος». Η Βαλέρια ένιωσε να κοκκινίζει. Εκείνη τη στιγμή επενέβη ο Ιαν που παρακολουθούσε αδιάφορα μέχρι εκείνη τη στιγμή.
«Δεσποινίς, αν μου επιτρέπετε» είπε στη Βαλέρια ευγενικά, σαν ξένος προς ξένη «αλλά ο Πωλ είναι εξαιρετικό παιδί και μπορεί αυτός που σας ενδιαφέρει να μην έρθει ποτέ» της είπε κεραυνοβολώντας με το βλέμμα του τη σαστισμένη Βαλέρια.
«Μάλιστα» ψέλλισε η Βαλέρια ενώ σκεφτόταν πόσο ειρωνικό ήταν να σου δίνει ο άντρας που αγαπάς την ευχή του να προχωρήσεις με κάποιον άλλον. Αλλά δεν ήθελε να το αφήσει εκεί.
«Ιαν» τόνισε, σε αντίθεση με το δικό του «δεσποινίς», «δεν έχω μάθει να παραιτούμαι εύκολα» του είπε με σιγουριά και ανασήκωσε το φρύδι της όλο νόημα. Η παρέα είχε κομπλάρει λίγο με τη συζήτηση των δύο τους, αλλά δεν έδειχναν να καταλαβαίνουν ότι γνωρίζονταν από καιρό.
«Αλήθεια;» ρώτησε εκείνος και ανασήκωσε με τη σειρά του το δικό του φρύδι. Η Βαλέρια κατάλαβε τι εννοούσε και από την αμηχανία κατέβασε το βλέμμα της ντροπιασμένη.
«Κάτι μου διαφεύγει εδώ» είπε η Εμμα μπερδεμένη «αλλά ας συνεχίσουμε το παιχνίδι» προέτρεψε την παρέα και όλοι συνέχισαν να παίζουν με κέφι.
Στο τέλος κέρδισαν ο Σκωτ και ο Ιαν με διαφορά και η τελευταία αποστολή που ανέθεσαν στους χαμένους ήταν να μαζέψουν το επιτραπέζιο.

Η Βαλέρια έμεινε τελευταία στο σπίτι, όταν οι άλλοι έφυγαν. Εκείνη και ο Ιαν. Ο Σκωτ και η Εμμα  δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στην αμηχανία που επικρατούσε μεταξύ τους.
«Φεύγω κι εγώ» είπε η Βαλέρια και σηκώθηκαν όλοι για να την ξεπροβοδίσουν.
«Πάω να σου φέρω λίγο κέικ για τους γονείς σου» είπε η Εμμα.
«Θέλεις να σε πετάξω σπίτι σου;» ρώτησε ο Σκωτ τον Ιαν, ο οποίος είχε πει ότι θα έφευγε κι εκείνος. «Βρέχει πολύ και έχεις έρθει με τη μηχανή. Σου είπα να προσέχεις όταν πήρες εξιτήριο» είπε αυστηρά.
«Δεν είναι ανάγκη. Θα πάρω ταξί» είπε ο Ιαν. «Θα περάσω να πάρω αύριο τη μηχανή για να φύγω κατευθείαν για Λονδίνο.
«Μπορώ κι εγώ να σε πάρω μαζί μου» πρότεινε η Βαλέρια ευγενικά και ο Ιαν την κοίταξε με φανερή απροθυμία.
«Τέλεια ιδέα. Σε ευχαριστώ, Βαλέρια» είπε ο Σκωτ και ο Ιαν ξεφύσησε. Δεν κρατούσε ούτε τα προσχήματα.
Η Βαλέρια και ο Ιαν καληνύχτισαν ευγενικά τους οικοδεσπότες και μπήκαν στο αμάξι της Βαλέρια αφού ο Ιαν έκλεισε τη μηχανή στο γκαράζ του Σκωτ και της Εμμα.

Μόνο όταν κάθισε δίπλα της και κάρφωσε το βλέμμα του έξω από το παράθυρό του αγνοώντας την παρουσία της, μόνο όταν το μοναδικό του άρωμα πλημμύρισε τις αισθήσεις της και η ζεστασιά του κορμιού του την έκανε να ανατριχιάσει, συνειδητοποίησε ότι περίμενε καιρό να μείνει μόνη μαζί του, αλλά τώρα που είχε έρθει η στιγμή, δεν είχε ιδέα τι να του πει…

5 σχόλια:

 1. Ενδιαφέρουσα η φυσική,αλλα ας τον φτυσει λίγο να αγχωθει,μπας και δούμε και τη χημεία.Αμολα καλούμπα,μάζευε καλούμπα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ποπο αυτος ο Ιαν..απο μεσα του θα καιγεται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. αδιαφορος τελειως αλλα οταν ο εκανε κινησε ο Πολ τον ετσουξε :p

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είμαι εδώ και 3 μήνες μέλος στο Blog. Εννοείται πως έχω διαβάσει όλες σου τις ιστορίες και εννοείται πως κατενθουσιάστηκα, κατά την γνώμη μου κάνεις πολύ καλή και αξιόλογη δουλειά.... Ήθελα άπλα να πω πως σε στηρίζω κι εγώ, αν και δεν είμαι από τους τύπους που γράφουν συχνά Να ξέρεις ότι ανυπομονώ καθημερινά να διαβάσω τις εξελίξεις κάθε ιστορίας που ομολογώ κάθε μια με τον τρόπο της με συνεπαίρνει... ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΡΔΙΑΣ...;P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ω...ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Με κάνετε και κοκκινίζω! Γράφεις κι εσύ πολύ καλά Btw... Πολλά φιλιά και μείνετε συντονισμένες για τις εξελίξεις!

   Διαγραφή