Το περιεχόμενο του Blog αποτελεί πνευματική μου ιδιοκτησία και απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή του χωρίς την άδειά μου και την αναφορά του ονόματός μου.
Αν δω τίποτα στο wattpad θα κινήσω νομικές διαδικασίες.

Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Κεφάλαιο 17-καλή καλή αλλά δε θα μας...@@@@ κιόλας! (τουλάχιστον όχι ακόμα!!!!)

Η Μάντι μόλις είχε γυρίσει από τη γιόγκα και είχε αρχίσει να βγάζει τα ρούχα της για να μπει για μπάνιο όταν άκουσε το αφεντικό της να τη φωνάζει και να πλησιάζει το δωμάτιό της. Είχε γυρίσει; Η Μάντι απόρησε. Παρασκευή βράδυ και είχε γυρίσει σπίτι από τις οκτώ; Παράξενο.
«Ένα λεπτό» του είπε και πρόλαβε να ρίξει κάτι πάνω της. Του άνοιξε μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Εκείνος χαμογελούσε σατανικά.
«Συγγνώμη…» της είπε και την κοίταξε με έναν τρόπο που την έκανε να νιώθει γυμνή. «Συγγνώμη που σε ενοχλώ τέτοια ώρα, απλώς δεν μπορώ να βρω το δώρο που αγόρασε η μητέρα μου. Ήρθε τελικά;» τη ρώτησε και η Μάντι έγνεψε θετικά.
«Ναι, ναι, ήρθε και κάτσαμε και τα είπαμε λίγο» του είπε. «Άφησα το δώρο στη βιβλιοθήκη. Βλακεία έκανα;» ρώτησε αθώα.
«Τι είπατε δηλαδή;» τη ρώτησε ενώ στηριζόταν στο πλαίσιο της πόρτας και σταύρωνε τα χέρια στο στήθος του.
«Μπα…τίποτα σοβαρό. Μου είπε μόνο ότι έχετε ένα γάμο να πάτε και ότι ανησυχεί που δουλεύετε πολύ. Ξέρετε τώρα…μητέρες!» γέλασε η Μάντι.
«Ανησυχεί που δουλεύω πολύ; Αν δε δουλέψω τώρα πότε θα δουλέψω; Όταν θα κάνω οικογένεια;» είπε εκείνος.
«Οικογένεια;» είπε απορημένη η Μάντι. «Δεν ήξερα…συγγνώμη...δεν είχα καταλάβει ότι θέλατε να κάνετε οικογένεια.»
«Γιατί να μη θέλω; Είμαι 32 χρόνων και σύντομα θα πρέπει να κόψω λίγο ταχύτητες» είπε ήρεμα εκείνος.
«Ωραία, ωραία» είπε ουδέτερα η Μάντι αλλά κάπου μέσα της ένιωσε μια σουβλιά. Ο Κρίστοφερ παντρεμένος; Πώς θα ήταν η γυναίκα του; Όμορφη, σίγουρα όμορφη. Πλούσια και καλλιεργημένη. Από αυτές τις γυναίκες που όλοι θαυμάζουν.
«Αλλά ακόμα θέλω λίγο χρόνο» είπε εκείνος και χαμογέλασε ξανά. «Έχω πολλές γυναίκες ακόμα…να ικανοποιήσω» της είπε και ανασήκωσε το φρύδι του. Η Μάντι θεώρησε πολύ απρεπές το σχόλιό του, παρόλο που ήταν εμφανές ότι την προκαλούσε.
«Εσείς ξέρετε, κύριε» του είπε ήρεμα και του γύρισε την πλάτη για να τακτοποιήσει το στρώμα της γιόγκα κάτω από το κρεβάτι της. Εκείνος μπήκε στο δωμάτιο και κοίταξε τριγύρω με περιέργεια. Ακριβώς; Όπως την τελευταία φορά.
«Κρίστοφερ, όχι κύριε» τη διόρθωσε αλλά εκείνη δεν απάντησε. «Σε σοκάρω, Μάντι;» τη ρώτησε με τη βαθιά, σέξι φωνή του. Η Μάντι ανατρίχιασε αλλά δεν ήθελε να του δείξει πόσο την επηρέαζε.
«Άκου με, Κρίστοφερ» του είπε και γύρισε προς το μέρος του με φόρα. Σήκωσε το κεφάλι της αρκετά ώστε να αντικρίσει τα μάτια του. «Είναι η τρίτη φορά που με ρωτάς αν με σοκάρεις και θέλω να σου πω κάτι και να είναι η τελευταία φορά που το συζητάμε» είπε απόλυτα σοβαρά. Του είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον και το ήξερε. Και συνέχισε. «Υπάρχουν δύο ήδη ανθρώπων που διάγουν…ας το πούμε έκλυτο βίο. Αυτοί που το κάνουν γιατί είναι φιλήδονοι και αυτοί που το κάνουν για να προκαλέσουν. Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;» τον προκάλεσε.
«Στην πρώτη φυσικά» είπε εκείνος γρήγορα.
«Ε τότε γιατί με ρωτάς συνεχώς αν με σοκάρεις;» τον ρώτησε εκείνη λίγο άγρια. Είχε θυμώσει. Ίσως και να ζήλευε. Αλλά δεν ήθελε να την αντιμετωπίζει σαν μυξοπαρθένα. «Δεν είναι η δουλειά μου να σοκάρομαι. Ούτε να σου κάνω μαθήματα ηθικής. Δουλειά μου είναι να πλένω τα σεντόνια σου. Τώρα τι κάνεις εκεί πάνω και με ποιες δε με νοιάζει» του είπε με σιγουριά. Το βλέμμα του έκαιγε. Τον είχε αφήσει άφωνο. Και συνέχισε. «Εκτός φυσικά αν στην πραγματικότητα δε σου αρέσει αυτό που κάνεις και η ανησυχία σου ότι δεν εγκρίνω τον τρόπο ζωής σου είναι απλώς μια προβολή των μύχιων σκέψεών σου» του είπε αλλά εκείνος κούνησε αρνητικά το κεφάλι. «Ωραία, λοιπόν, αυτό νόμιζα κι εγώ» του είπε και χαμογέλασε. «Σταμάτα  λοιπόν να με ρωτάς αν με σοκάρεις, γιατί αρχίζω να πιστεύω ότι σε ερεθίζει να ξέρεις ότι με σοκάρεις και το κάνεις για να με προκαλέσεις σεξουαλικά. Και αν ισχύει αυτό, τότε θα πρέπει λιγάκι να θέσουμε αυστηρότερο πλαίσιο επικοινωνίας εμείς οι δύο» τέλειωσε θριαμβευτικά και απόλαυσε για μερικά δευτερόλεπτα ένα θέαμα που δεν είχε ξαναδεί. Τον Κρίστοφερ με μισάνοιχτο το στόμα. Και τι στόμα…
«Μικρή γλωσσού, δε σου το είχα» της είπε και σφύριξε επιδοκιμαστικά.
«Γιατί, Κρίστοφερ; Πιστεύεις ότι έχεις το μονοπώλιο στην οξύνοια; Χρειάζομαι αυτή τη δουλειά αλλά δε θα κάθομαι να ακούω κάθε μέρα τα ίδια προκλητικά σχόλια!».
«Απλώς, μου βγάζεις κάτι αθώο. Φοβάμαι ότι θα με θεωρείς τελείως ξεδιάντροπο» είπε εκείνος με έναν τρόπο που την έκανε να αμφιβάλει για το αν ένιωθε άσχημα.
«Και τι σε νοιάζει η γνώμη μου;» τον ρώτησε. «Είμαι η οικιακή σου βοηθός».
«Φαίνεσαι πολύ…μικρή» επέμεινε εκείνος.
«Είμαι μικρή, τουλάχιστον μικρότερη από σένα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ξέρω πώς λειτουργεί το αντρικό μυαλό. Ξέρω ότι είστε όλοι άπιστοι, ξέρω ότι δεν υπολογίζετε τίποτα μπροστά στις ορμές σας, ξέρω ότι έχετε ζωώδη ένστικτα. Δε γεννήθηκα χθες» είπε και σταμάτησε για να πάρει ανάσα. Ένιωθε τα μάγουλά της να καίνε.
«Μιλάς με πολύ πάθος. Δε σε έχω ξαναδεί έτσι. Σε έχουν κερατώσει;  » τη ρώτησε εκείνος, διορατικός όπως πάντα. Η Μάντι δεν απάντησε αμέσως.
«Δεν έχει σημασία το αν με έχουν κερατώσει ή όχι. Σημασία έχει να αποδεχόμαστε ο ένας τον τρόπο ζωής του άλλου. Εγώ πιστεύω στον απόλυτο έρωτα και τη μονογαμία. Εσύ πιστεύεις στην πολυγαμία. Δε χρειάζεται να σε καταλαβαίνω. Απλώς σε σέβομαι» του είπε.
«Πώς γίνεται να πιστεύεις στη μονογαμία και στον απόλυτο έρωτα και ταυτόχρονα να παραδέχεσαι ότι οι άντρες είναι άπιστοι; Με ποιον σκοπεύεις να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα; Με καμιά φίλη σου;» γέλασε εκείνος και η Μάντι έκανε μια γκριμάτσα αποδοκιμασίας.
«Θα βρω τον έναν, τον μοναδικό» του είπε με προσποιητή σιγουριά. «Αυτόν που θα θέλει εμένα και μόνο εμένα».
Ο Κρίστοφερ την κοίταξε για μερικά δευτερόλεπτα πριν μιλήσει. Η Μάντι προσευχήθηκε να μην της έλεγε κάτι προσβλητικό.
«Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο» της είπε και έφυγε.


1 σχόλιο:

  1. υπεροχο κεφαλαιο ομως πεθαινω για τις σκεψεις του... :-D αλεξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή