Το περιεχόμενο του Blog αποτελεί πνευματική μου ιδιοκτησία και απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή του χωρίς την άδειά μου και την αναφορά του ονόματός μου.
Αν δω τίποτα στο wattpad θα κινήσω νομικές διαδικασίες.

Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Καμπάνες

Ο Τρόι και η Σάρλοτ παντρεύτηκαν ένα δροσερό φθινοπωρινό μεσημέρι σε ένα παρεκκλήσι στο χωριό. Η Βίβι και δύο φίλες της Σάρλοτ από το πανεπιστήμιο ήταν παράνυμφες και ο Μπομπ και ο Καρίμ ήταν οι κουμπάροι από τη μεριά του γαμπρού.
Ο πατέρας της Σάρλοτ τη συνόδευσε μέχρι τον Τρόι, ο οποίος ήταν υπέροχος μέσα στο ιταλικό κοστούμι του. Η δε Σάρλοτ, είχε διαλέξει ένα φόρεμα λευκό μέχρι το γόνατο και αστραφτερές λευκές γόβες. Είχε πλέξει τα μαλλιά της σε μια χαλαρή κοτσίδα και είχε αφήσει μερικές τούφες να στολίζουν το πρόσωπό της. Λίγο ελαφρύ μακιγιάζ και ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια ασορτί με το μονόπτερό της συμπλήρωναν την εικόνα.
Ολα ήταν υπέροχα και οι καλεσμένοι έμειναν ενθουσιασμένοι. Μετά την τελετή ακολούθησε μια δεξίωση σε ένα χώρο κοντά στην εκκλησία, όπου έφαγαν και χόρεψαν μέχρι τα ξημερώματα. Ο Τρόι χάρισε στη νύφη ένα πολυτελές αμάξι και η Σάρλοτ τού χάρισε ένα ζευγάρι χρυσά μανικετόκουμπα με τα αρχικά τους.

Οταν πια όλοι είχαν φύγει και το ζευγάρι έμεινε μόνο του, ο Τρόι έσφιξε τη Σάρλοτ στην αγκαλιά του και της ορκίστηκε ότι θα την αγαπάει για πάντα. Η Σάρλοτ, συγκινημένη, τον φίλησε απαλά και του υποσχέθηκε ότι θα τιμάει πάντα την αγάπη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου