Το περιεχόμενο του Blog αποτελεί πνευματική μου ιδιοκτησία και απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή του χωρίς την άδειά μου και την αναφορά του ονόματός μου.
Αν δω τίποτα στο wattpad θα κινήσω νομικές διαδικασίες.

Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

Κεφάλαιο 64-cookies με καραμελωμένα φυστίκια

«Μπαμπά, να με πάρεις όταν φτάσεις» είπε η Σάρλοτ για τρίτη φορά μέσα σε μισή ώρα. Ο Τρόι είχε προθυμοποιηθεί να πάει τον πατέρα της μέχρι το αεροδρόμιο και εκείνη καθόταν τώρα στο πίσω κάθισμα του πολυτελούς τζιπ του Τρόι και προσπαθούσε να αποσπάσει από τον πατέρα της κάτι πιο συγκεκριμένο από το «όλα καλά» που της επαναλάμβανε όσες μέρες έμεινε στο ράντσο. «Και αν μπορείς θέλω να μου στείλεις μερικά πράγματα» είπε αλλά ο πατέρας της δεν απάντησε.
«Λούκας, αν με χρειαστείς κάτι, μη διστάσεις να με πάρεις» είπε ο Τρόι και η Σάρλοτ απόρησε τι μπορεί να χρειαζόταν ο πατέρας από τον Τρόι. Η συμπεριφορά των δύο αντρών ήταν τουλάχιστον ύποπτη. Κάθε φορά που τους πλησίαζε, σταματούσαν απότομα τη συζήτησή τους και χαμογελούσαν αμήχανα. Και ο πατέρας της έδειχνε πολύ άβολα κάθε φορά που του ανέφερε οτιδήποτε για το σπίτι στο Σαν Φρανσίσκο. Να δεις που ο πατέρας μου δεν έχει σκοπό να με δεχτεί πίσω, είχε σκεφτεί πολλές φορές η Σάρλοτ, αλλά δεν τολμούσε να αντιμετωπίσει τον πατέρα της με μια ευθεία ερώτηση.
«Εντάξει, αγόρι μου. Μην ανησυχείς» είπε ο Λούκας γελώντας ζεστά στον Τρόι και η Σάρλοτ ένιωσε ξαφνικά πολύ ανεπιθύμητη μέσα στο τεράστιο αμάξι.
«Τρόι, στον γυρισμό μπορούμε να σταματήσουμε λίγο στο Μπέρλινγκτον να αγοράσω μερικά μπισκότα από ένα φανταστικό φούρνο που ανακάλυψα όσο ήμουν εκεί;» ρώτησε ξαφνικά η Σάρλοτ, και ο Τρόι έγνεψε θετικά.

Άφησαν τον πατέρα της στο αεροδρόμιο μία ώρα και κάτι πριν από την πτήση του και αφού ο Τρόι κουβάλησε τη βαλίτσα του ως τον γκισέ και η Σάρλοτ κανόνισε τα του τσεκ ιν, ήρθε η στιγμή που έτρεμε η Σάρλοτ από το προηγούμενο βράδυ. Είχαν αφήσει κάτι στη μέση. Ο Τρόι ήθελε να της μιλήσει και τώρα είχαν παραπάνω από μία ώρα δρόμο ως το ράντζο και το πιο πιθανό ήταν να μην το άφηνε να περάσει έτσι.
«Επιτέλους μόνοι» είπε ο Τρόι, με το που έβαλε πρώτη και ξεκίνησε να οδηγεί. Η Σάρλοτ αναδεύτηκε νευρικά στο κάθισμά της. Ώστε δεν είχε ξεχάσει. Ουφ…είχε μπλέξει για τα καλά.
«Ναι, επιτέλους» είπε η Σάρλοτ με μια ανεπαίσθητη νότα ειρωνείας.
Ο Τρόι απάντησε μια κλήση στο κινητό του και αμέσως μετά έστρεψε την προσοχή του πάνω της. Για κακή της τύχη.
«Πέρασες καλά με τον πατέρα σου;» τη ρώτησε και εκείνη έγνεψε θετικά.
«Εσύ;» τον ρώτησε. «Πέρασες καλά με τον πατέρα μου;».
Ο Τρόι γύρισε και την κοίταξε φευγαλέα, προσπαθώντας να καταλάβει αν η ερώτησή της περιείχε κάποια συγκεκαλυμμένη μομφή.
«Ναι, μια χαρά. Πάντα χαίρομαι να βλέπω τον Λούκας» είπε εκείνος ουδέτερα και ακολούθησε την έξοδο για Μπέρλινγκτον. «Πες μου πού θες να σε πάω» ρώτησε τελικά.
«Στα γραφεία σου δίπλα είναι ο φούρνος. Είναι ευκαιρία αν έχεις και καμιά δουλειά να κάνεις, αν θες να πεταχτείς πάνω» είπε η Σάρλοτ.
«Όχι, όχι. Βιάζομαι να γυρίσω στο ράντσο γιατί έχω ένα ραντεβού με την Ελίζαμπεθ για να μιλήσουμε» είπε εκείνος.
«Μάλιστα» είπε η Σάρλοτ και κοίταξε έξω από το παράθυρο.
«Προλειαίνω το έδαφος για να τη στείλω να δουλέψει κάπου αλλού. Μην κάνεις τέτοια μούτρα» της είπε εκείνος.
«Ναι, σιγά μην κάνω μούτρα!» είπε η Σάρλοτ σθεναρά αλλά δεν έπεισε ούτε τον εαυτό της.
«Νόμιζα ότι είχαν ηρεμήσει λιγάκι τα πράγματα μεταξύ μας αλλά εσύ δεν χάνεις ευκαιρία να με τσιγκλάς» είπε εκείνος χαμογελώντας.
«Ναι, Τρόι. Είναι που είσαι και όλη μου η ζωή και δεν έχω με τι άλλο να ασχοληθώ» είπε ειρωνικά η Σάρλοτ.
«Όλη σου η ζωή το ξέρω ότι δεν είμαι. Το απέδειξες εις διπλούν» είπε εκείνος και η Σάρλοτ προσπάθησε να μην εκνευριστεί.
«Αν για σένα η αγάπη συνεπάγεται με στέρηση ελευθερίας, με συγχωρείς, αλλά θα πρέπει να ψάξεις αλλού».
«Ω μην ανησυχείς. Αυτό θα κάνω».

Ένα, δύο, τρία, τέσσερα, Σάρλοτ μην απαντήσεις, πέντε, έξι, δεν μπορεί να το εννοούσε, εφτά, οκτώ…

«Χαίρομαι για σένα, Τρόι. Είσαι αξιόλογος άνθρωπος. Σου αξίζει μια καλή σύντροφος» του είπε τελικά. Και το εννοούσε. Αυτή μάλλον δεν ήταν η κατάλληλη για εκείνον. Αυτό βέβαια δεν ήταν δικαιολογία για τον τρόπο που της μίλησε, αλλά έτσι ήταν ο Τρόι. Δε μασούσε τα λόγια του.
«Γι’ αυτό λοιπόν  πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσουμε να τσακωνόμαστε. Θέλω να ηρεμήσουμε λιγάκι. Να σταματήσουν τα σχόλια να πηγαίνουν και να έρχονται. Μένουν μερικές βδομάδες και μετά φεύγεις. Ας μην τις περάσουμε μέσα στην κακία» της είπε.
«Συμφωνώ, Τρόι, αλλά πρέπει κι εσύ να σταματήσεις από μέρους σου τα προκλητικά σχόλια» του είπε. «Και κάνε ό,τι θες με την προσωπική σου ζωή αλλά μην το διαλαλείς κιόλας. Αυτό από μόνο του δείχνει την επιθυμία σου να με πληγώσεις».
«Δε θέλω να σε πληγώσω, Σάρλοτ. Αλλά κουράστηκα με τις υπόνοιες, τα υπονοούμενα, τα διφορούμενα σχόλια και τις ειρωνείες».
«Από τη μεριά μου δεν ξαναλέω τίποτα. Μπορώ και να σε αποφεύγω αν θες» είπε η Σάρλοτ και πήρε μια βαθιά ανάσα. Ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα. Δεν άντεχε άλλη πίεση.
«Όχι, όχι, φυσικά. Απλώς να είμαστε λίγο πιο…φιλικοί μεταξύ μας».
«Μα είμαι φιλική. Σου ζήτησα να με πας για μπισκότα. Δεν είναι αυτό «άνετη» συμπεριφορά;»
«Χαίρομαι που υπάρχει κατανόηση από μέρους σου. Εκτιμώ ότι δεν κάνεις υστερίες».
«Υστερίες γιατί;» τον ρώτησε εκνευρισμένη. «Επειδή χωρίσαμε; Σιγά τη σχέση ζωής» είπε και δαγκώθηκε. Δεν τον εννοούσε, δεν έπρεπε και να το πει.
Ο Τρόι γύρισε και την κοίταξε αγριεμένος.
«Ακόμα δεν συμφωνήσαμε και την πέταξες την κακία σου» τη μάλωσε.
«Ω συγγνώμη!» του είπε και έβαλε το χέρι στο στόμα. Ο Τρόι δεν μίλησε για μερικά δευτερόλεπτα. Η Σάρλοτ άλλαξε σταθμό στο ραδιόφωνο και βολεύτηκε στο κάθισμά της.
«Τρόι, να σου πω…» του είπε ξαφνικά, όταν εκείνος πάρκαρε και κατέβηκε από το αμάξι για να πάνε στο φούρνο.
«Τι είναι;» τη ρώτησε εκείνος κοιτώντας το κινητό του.
«Αυτός ο Νίλσεν από το μάρκετινγκ είναι καλό παιδί; Μου ζήτησε να βγούμε και θέλω καμιά γνώμη» του είπε. Τον είδε να σφίγγεται και γέλασε. «Τι είναι; Δεν είμαστε φίλοι;» τον ρώτησε και τον πήρε αγκαζέ. Ακούμπησε το μάγουλό της στο μπράτσο του.
«Είπα να είμαστε πιο φιλικοί. Όχι να ανταλλάζουμε κιλότες» είπε εκείνος ξινίζοντας τα μούτρα του.
«Καλά. Εγώ μια γνώμη ήθελα» του είπε και έδειξε στην κοπέλα ποια μπισκότα ήθελε. Ο Τρόι πλήρωσε με κάρτα και κατευθύνθηκαν ξανά στο αμάξι.
«Καλός είναι ο Νίλσεν» της είπε απρόθυμα όταν μπήκαν στο αμάξι. «Βέβαια μόλις χώρισε με την Λούσι, την κοπέλα από το αρχείο».
«Και πού το ξέρεις;» τον κεραυνοβόλησε η Σάρλοτ.
«Η Λούσι ζήτησε μία βδομάδα άδεια και έφτασε στα αφτιά μου ο λόγος» της είπε.
«Α…καλώς» του είπε. Είχε αρχίσει να μασουλάει τα μπισκότα της. «Θες ένα;» τον ρώτησε αλλά εκείνος αρνήθηκε.
«Εσύ φεύγεις σε λίγο καιρό. Τι τα θες τα ραντεβού τώρα; Μπορείς να μου πεις;» τη ρώτησε εκείνος ενώ επιτάχυνε στη λωρίδα τραχείας κυκλοφορίας.
«Με μια βαλίτσα στο χέρι είμαι από μικρή. Αν σκεφτόμουν έτσι, δε θα είχα κάνει ακόμα σχέση» του είπε και σήκωσε αδιάφορα τους ώμους.
«Ναι, αλλά αν τα βρείτε με τον Νίλσεν…τι θα κάνεις;» επέμεινε εκείνος.
«Δεν ξέρω, Τρόι» είπε η Σάρλοτ αδιάφορα αλλά σκεφτόταν πώς να τον πικάρει. «Θα μείνω στο Μπέρλινγκτον».
«Μα εσύ δεν κρατιόσουν να γυρίσεις στο Σαν Φρανσίσκο» της είπε απορημένος.
«Ποιος σου το είπε αυτό;» αντέδρασε εκείνη. «Θα ήθελα να ξεκινήσω κάτι δικό μου, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να το κάνω στο Σαν Φρανσίσκο. Φυσικά και θέλω να επισκεφτώ τον πατέρα μου και τους φίλους μου, αλλά δε θα με πείραζε να μείνω λίγο περισσότερο εδώ».
«Αλήθεια;» τη ρώτησε κοφτά. «Για τον Νίλσεν θα έμενες;»
Ηλίθιε, σκέφτηκε η Σάρλοτ. Πανηλίθιε, στραβέ άντρα.
«Ακόμα δε βγήκα ραντεβού μαζί του» γέλασε η Σάρλοτ αλλά ο Τρόι δεν ανταπέδωσε.
«Χαίρομαι που είσαι τόσο κοινωνική» απάντησε εκείνος μετά από μερικά δευτερόλεπτα.
«Εγώ πάλι χαίρομαι που πήραμε αυτά τα μπισκότα» είπε η Σάρλοτ, θέλοντας να αλλάξει θέμα.


Ο Τρόι γρύλισε και άλλαξε λωρίδα.

4 σχόλια:

 1. Τέλειο!!!Ας φάει τώρα τα λυσσακά του ο Τρόι!Θέλω πολύ να μάθω τι σκέφτεται τώρα μετά την ψυχρολουσία αλλά και τη σωματική επαφή με τη Σάρλοτ,έστω κι αυτό το στιγμιαίο άγγιγμα!Δε μπορεί...πάθος είναι αυτό!Α,και με τον πατέρα..κάτι αρχίζει να αχνοφαίνεται και δικαιολογούνται διάφορα..Λοιπόν περιμένω να δω και ραντεβού με το νεούδι μπας κι ανάψουν λίγο τα αίματα γιατί πολύ Σουηδία γίνανε...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. h ekdikhsh einai ena piato pou trogete kruo.....8a h8ela polu na dw thn anyidrash tou an h sarlot tou elege ena bradu oti 8a perash to bradu me ton upallhlo tou...oso gia ton patera mallon den exei mia......fanh

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. θελουμε ενα μεγαλο κομματι γι αποψε παρακαλουμε.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. εεελα αυτα ειναι....τρελαινομαιιι να τον φανταζομαι να γρυλιζει απ το κακο του...κ μας χωρισε δηλ...κ μας θελει κ φιλικα..ο σπηλαιανθρωποοοοος....αστον να ψηθει λιιιγο...αλλιως ας κανει κτ δυναμικο να μας τριξει τα δοντια...ε μααα... :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή