Το περιεχόμενο του Blog αποτελεί πνευματική μου ιδιοκτησία και απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή του χωρίς την άδειά μου και την αναφορά του ονόματός μου.
Αν δω τίποτα στο wattpad θα κινήσω νομικές διαδικασίες.

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

κεφάλαιο 50-σκέψεις αλλόφρονες

Η Σάρλοτ προσπάθησε να σφυρίξει με τα δάχτυλα αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Μπομπ είχε προσπαθήσει πολύ να της δείξει πώς να το κάνει αλλά η Σάρλοτ δεν έλεγε να το μάθει. Κοίτα να δεις που τελικά θα της φαινόταν χρήσιμο! Βρισκόταν ανάμεσα στον κόσμο που ζητωκραύγαζε τους νικητές του ροντέο. Ο Τρόι ήταν στη δεύτερη θέση και τώρα του έδιναν ένα μικρό βραβείο και δεκάδες φωτογράφοι τον απαθανάτιζαν σε φιλμ. Η Σάρλοτ τον κοιτούσε σαν μαγεμένη! Δεύτερος! Τα είχε καταφέρει!

Τον καμάρωνε τόσο πολύ…Αν σκεφτείς ότι είχε προπονηθεί ελάχιστα και τα τελευταία δύο βράδια κουραζόταν πολύ μαζί της, η επιτυχία του ήταν τεράστια! Ο πρώτος νικητής, που έδειχνε να ξέρει πολύ καλά τον Τρόι, ήταν επαγγελματίας αναβάτης, οπότε η νίκη του ήταν αναμενόμενη. Η Σάρλοτ συνέχισε να χειροκροτάει με ενθουσιασμό και ο Τρόι τής χαμογέλασε από τη σκηνή. Την είχε εντοπίσει μέσα στο πλήθος! Αυτό της είχε δώσει μεγάλη χαρά. Μεγάλη αυτοπεποίθηση. Τις δύο μέρες που «ήταν μαζί», ο Τρόι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να της δείξει πόσο πολύτιμη ήταν για εκείνον. Τα λόγια που της έλεγε για το πόσο όμορφη ήταν, ο τρόπος που της έκανε έρωτα, με φαντασία και υπομονή, το κέφι του από τη στιγμή που ήρθαν εδώ, την έκαναν να νιώθει πολύ επιθυμητή.

Αλλά αυτό που της είπε για το τι θα κάνει μόλις τελειώσουν οι έξι μήνες δεν της άρεσε. Φυσικά δεν περίμενε να της ζητήσει να μείνει, να της δώσει όρκους αιώνιας αγάπης, αλλά εκείνος έδειξε πολύ αδιάφορος, σχεδόν ψυχρός με το θέμα, ενώ εκείνη είχε αρχίσει να σκέφτεται το τι θα έκανε όταν θα έπρεπε να φύγει από το ράντσο από τη μέρα που κατάλαβε πόσο πολύ αγαπούσε τον Τρόι.

Ήταν μια συνηθισμένη μέρα στο ράντσο κάπου πριν από τρεις βδομάδες. Είχε γυρίσει από τις δουλειές της και είχε φάει. Καθόταν στον καναπέ και χάζευε τηλεόραση όταν μπήκε μέσα ο Τρόι κα τη χαιρέτησε ακουμπώντας το γείσο του στέτσον του. Η καρδιά της χτύπησε δυνατά όπως κάθε φορά που τον έβλεπε. Δεν είχε αλλάξει τίποτα από αυτή την άποψη. Αν και υποπτευόταν ότι ο πόνος που της προκάλεσε η Ελίζαμπεθ όταν την είδε να βγαίνει από το δωμάτιό του με τα εσώρουχα ήταν ένδειξη ότι κάτι είχε αλλάξει μέσα της. Αλλά δεν ήθελε να το παραδεχτεί. Πώς ήταν δυνατόν; Είχε έρθει στο ράντσο του χωρίς να το θέλει. Νόμιζε ότι θα ζούσε την κόλασή της. Νόμιζε ότι ο Τρόι ήταν ένας τυχοδιώκτης, ένας καιροσκόπος. Αλλά όχι. Ήταν ένας σκληρά εργαζόμενος άντρας, που άξιζε κάθε βοήθεια. Ένας άντρας άξιος να αγαπηθεί.

Εκείνο το μεσημέρι ο Τρόι έβγαλε το καπέλο του και κάθισε στο τραπέζι για να φάει μόνος του. Η Σάρλοτ είχε ήδη φάει. Έβλεπε ακόμα τηλεόραση όταν με την άκρη του ματιού της τον είδε να τρώει με σκυμμένο το κεφάλι χαζεύοντας την εφημερίδα του. Εκείνη τη στιγμή ένιωσε την καρδιά της να γίνεται κομμάτια. Αυτός ο σπουδαίος άντρας, έτρωγε μόνος του. Από παιδί. Είχε μεγαλώσει χωρίς αγάπη και ως ενήλικας είχε στήσει τη ζωή του έτσι ώστε να έχει μερικούς αγαπημένους ανθρώπους στη ζωή του αλλά και πάλι μόνος του έτρωγε. Σαν να μην είχε κανέναν στον κόσμο. Μόνος, πόσο μόνος…

Σηκώθηκε και πήγε στο τραπέζι. Κάθισε απέναντί του και πήρε μερικά φρούτα να καθαρίσει. Εκείνος την κοίταξε απορημένος, και μετά συνέχισε να τρώει ήσυχα. Χωρίς να μιλάει καθόλου. Της ήρθαν δάκρυα στα μάτια. Ήθελε να σηκωθεί, να τον αγκαλιάσει, να του πει ότι εκείνη θα έμενε μαζί του για μια ζωή αν χρειαζόταν, πλάι του, αν την ήθελε κι εκείνος. Αλλά ήξερε ότι θα του φαινόταν τρελή και δεν είπε τίποτα.

Κράτησε για τον εαυτό της τις σκέψεις της και κατάπιε τα συναισθήματά της. Τον κοιτούσε τώρα να κρατάει το βραβείο και να χαμογελάει στο φακό και δεν μπορούσε να μη σκεφτεί ότι ήταν ο πιο ωραίος άντρας στον κόσμο. Είχε καταφέρει μέσα σε μερικές βδομάδες να την κάνει να αναθεωρήσει την άποψή της για εκείνον, αλλά και για όλους τους άντρες. Έπρεπε να του το πει. Θα έσκαγε. Έπρεπε να του το πει. Ότι τον αγαπούσε. Θα του έκανε καλό να το ακούσει αυτό. Έδειχνε να τυραννιέται από τις ανασφάλειες. Με την αγάπη της θα του γιάτρευε τις πληγές του. Θα έφτιαχνε μαζί της το σπιτικό που στερήθηκε.

Αύριο, σκέφτηκε η Σάρλοτ. Ποια καλύτερη μέρα από του Αγίου Βαλεντίνου για μια…ερωτική νύξη;
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου