Το περιεχόμενο του Blog αποτελεί πνευματική μου ιδιοκτησία και απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή του χωρίς την άδειά μου και την αναφορά του ονόματός μου.
Αν δω τίποτα στο wattpad θα κινήσω νομικές διαδικασίες.

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

Κεφάλαιο 7-


Κεφάλαιο 7

Δευτέρα πρωί πρωί η Λουίζ εκτέλεσε το σχέδιό της. Γύρω στις 12 άρχισε να πληκτρολογεί το μήνυμα που θα έστελνε στον Νικ. Μετά από 10 λεπτά που έγραφε και έσβηνε, έστειλε τελικά το εξής.

Νίκολας, πότε μπορούμε να συναντηθούμε για εκείνη τη συνέντευξη; Γενικά εγώ μπορώ απογευματινές ώρες. Επικοινώνησε όποτε μπορείς, Λουίζ.

Ωραίο, φιλικό και περιεκτικό, σκέφτηκε. Δεν ήθελε να στείλει κάτι τελείως επαγγελματικό, ούτε κάτι πολύ προσωπικό. Έστειλα το τέλειο μήνυμα, σκέφτηκε η Λουίζ και χαμογέλασε. Αμέσως μετά σκοτείνιασε όμως. Κι αν δεν απαντήσει;
Κι αν μου υποσχέθηκε τη συνέντευξη, αλλά τώρα άλλαξε γνώμη; Άλλωστε πέρασαν τρεις μέρες. Αυτός θα έχει μπλεχτεί με δουλειές τώρα. Σιγά μην κάτσει να μου δώσει συνέντευξη, σκέφτηκε και την έπιασε απελπισία. Την απελπισία της όμως ήρθε να διαλύσει ο ήχος του κινητού της. Άνοιξε το μήνυμα χωρίς να πάρει ανάσα.

Μπορώ Τρίτη από τις οκτώ και μετά λόγω υποχρεώσεων στο παλάτι. Μένω προσωρινά στο κάστρο Θόρνι Ρόουζ. Μπορείς να έρθεις; ΥΓ. Είσαι καλύτερα;

Η Λουίζ αγνόησε τα απορημένα βλέμματα των συναδέλφων της όταν την είδαν να χοροπηδάει μέσα στο γραφείο της. Του απάντησε ότι είναι καλά και θα τον συναντήσει αύριο και μπήκε στο ίντερνετ να βρει τη διαδρομή για το Θόρνι Ρόουζ.
Το κάστρο ήταν ένα πανέμορφο κτίριο του 18ου αιώνα 30 λεπτά με το αμάξι έξω από την πόλη. Θα πήγαινε με το αμάξι. Είχε μία βδομάδα να το κινήσει άλλωστε. Ευκαιρία. Το κάστρο ήταν στην κορυφή ενός μικρού λόφου και ήταν απομονωμένο από άλλα σπίτια. Είχε πάνω από 30 δωμάτια και κάποιες μέρες το μήνα μπορούσαν να το επισκεφτούν και πολίτες. Είχε έναν κήπο 20 στρεμμάτων, μια μικρή λίμνη και ένα σταύλο με άλογα. Ήταν ένας μικρός παράδεισος, σκέφτηκε. Ένας παράδεισος για να τον μοιράζεσαι με αυτόν που αγαπάς.
Μα πώς μου ήρθε αυτή η ιδέα, αναρωτήθηκε….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου