Το περιεχόμενο του Blog αποτελεί πνευματική μου ιδιοκτησία και απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή του χωρίς την άδειά μου και την αναφορά του ονόματός μου.
Αν δω τίποτα στο wattpad θα κινήσω νομικές διαδικασίες.

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

Π.Π. Κεφάλαιο 5-Αστραπές και βροντές


Κεφάλαιο 5

Η Βίβιαν είχε ξεμακρύνει δέκα περίπου βήματα και ένιωθε ήδη την περηφάνια της να γίνεται κομμάτια. Δεν την ακολουθούσε. Ένιωσε το βλέμμα του να καίει την πλάτη της και σε μια ύστατη προσπάθεια να τον προσελκύσει, λίκνισε τους γοφούς της. Κάπου μεταξύ της απόστασης μεταξύ του σημείου που τον άφησε και της όχθης του ποταμού τον άκουσε να βρίζει και να αρχίζει να βηματίζει πίσω της. Η Βίβιαν, δε γύρισε, φοβήθηκε μήπως διαλυθεί το όνειρο, μήπως διαβάσει στα μάτια της ότι τελικά δεν ήταν και τόσο σίγουρη γι΄αυτό που έκανε. Ο Τζέιμς την έφτασε με μεγάλες δρασκελιές και την άρπαξε δυνατά από το χέρι. Την προσπέρασε και άρχισε να την τραβάει σε ένα σημείο που δε φαινόταν από τα σπίτι. Ήταν εκεί που τον έβλεπε να περπατάει όταν ήθελε να απομονωθεί. Στο σημείο εκείνο υπήρχαν μεγάλες ιτιές κλαίουσες με κλωνάρια που έφταναν ως το έδαφος, σχηματίζοντας μια φυσική κουρτίνα που σε προστάτευε από τον ανελέητο ήλιο. Δίπλα υπήρχε μια παρατημένη βάρκα, σάπια από τα χρόνια, που είχε αφήσει εκεί κάποιος ψαράς που αποφάσισε να γίνει στεριανός.
Μόλις έφτασαν ασθμαίνοντας κάτω από τη βροχή των φύλλων ο Τζέιμς την άρπαξε στην αγκαλιά του και έψαξε το στόμα της. Η Βίβιαν δεν περίμενε να είναι τόσο βίαιο το πρώτο της φιλί, αλλά μπήκε αμέσως στο παιχνίδι. Μακάρι ο Τζέιμς να μην ήταν τόσο θυμωμένος, σκεφτόταν. Δεν καταλαβαίνει πόσο τον αγαπώ; Όλα αυτά τα έκανα για να είμαι μαζί του. Είναι ο πιο υπέροχος άντρας στο κόσμο και τώρα είμαστε μαζί. Γιατί τα μάτια του πετάνε σπίθες;

«Τι θες από μένα, μικρή μάγισσα;» τη ρωτούσε μέσα στα φιλιά του. «Δεν ξέρεις ότι δεν πρέπει να παίζεις με τη φωτιά;». Η Βίβιαν δεν μπορούσε να κουνηθεί. Ανταπέδιδε αχόρταγα τα φιλιά του και αφηνόταν σε ένα πάθος που δεν ήξερε πού θα οδηγήσει. Ο Τζέιμς έπιασε το πρόσωπό της ανάμεσα στα χέρια του και βάθυνε το φιλί του. Η Βίβιαν άφησε ένα στεναγμό και άρχισε να χαϊδεύει ηδονικά την πλάτη του. Ο Τζέιμς σήκωσε το φόρεμά της και την άφησε με το μαγιώ. Σταμάτησε να τη φιλάει και άρχισε με το βλέμμα να διατρέχει το σώμα της. Η Βίβιαν ένιωσε να ανατριχιάζει κάτω από το πεινασμένο βλέμμα του. Ένιωθε σαν να της έκανε έρωτα με τα μάτια. Ξαφνικά εκείνος άπλωσε το χέρι του και άρχισε να χαϊδεύει το στήθος της. Δεν την πλησίαζε όμως. Τη χάιδευε από μακριά σαν να της έδινε περιθώριο να αντιδράσει. Η Βίβιαν όχι μόνο δεν αντέδρασε, αλλά έμεινε ακίνητη, έκλεισε τα μάτια και έγειρε πίσω το κεφάλι. Ο Τζέιμς άρχισε να τη φιλάει στο λαιμό και πίσω από το αφτί και τα χέρια του άρχισαν να την εξερευνούν πιο ηδονικά. Η Βίβιαν τράβηξε τη φανέλα του και τον άφησε γυμνό. Χάιδευε το απαλό δέρμα του και θαύμαζε το υπέροχο σώμα του. Είχε μεγάλο στέρνο και η επίπεδη κοιλιά του ήταν γεμάτη κοιλιακούς. Η Βίβιαν δεν είχε συνηθίσει σε τόσο αρρενωπούς άντρες. Οι συνομήλικοί της της φαίνονταν παιδιά. Τώρα όμως θα γινόταν το όνειρό της πραγματικότητα. Ο Τζέιμς την τράβηξε κάτω και την ακινητοποίησε κάτω από το σώμα του. «Σταμάτησέ με, σε παρακαλώ, σταμάτησε με» της είπε με κομμένη φωνή ενώ τη φιλούσε. Η Βίβιαν όμως δεν είπε κουβέντα. «Σε θέλω» του είπε. «Μη σταματάς».
Εκείνη τη στιγμή μια αστραπή φώτισε τον ουρανό και η Βίβιαν τρόμαξε. Ο Τζέιμς, λες και τον χτύπησε κεραυνός, κοκάλωσε. Την κοίταξε βαθιά μέσα στα μάτια, σηκώθηκε όρθιος, βοήθησε τη Βίβιαν να στηριχτεί, έβαλε τη μπλούζα του και έκανε να φύγει. Λίγο πριν απομακρυνθεί πολύ της φώναξε. «Ήταν ένα λάθος. Δεν έπρεπε να συμβεί. Και δε θα ξανασυμβεί ποτέ».

Και μετά άρχισε να βρέχει.

1 σχόλιο: